Parcer International BV is een Tech-bedrijf, opgericht door 4 ondernemers; Hans van Nikkelen Kuijper, Roel Sanders, Ruud Diterwich en Nikolai Carels. Met hun expertise op het gebied van logistiek, technologie, e-commerce en design zijn zij er in geslaagd een relevante en innoverende technologie te creëren.

 

Vanaf 2013 viel het op dat webshops steeds sneller online bestellingen leveren, maar dat de bestellers vervolgens vaak niet thuis zijn wanneer de bestelling geleverd wordt.

Na veel gesprekken in de markt, analyse van technologieën en vele, vele conceptschetsen verder ontstond de unieke gepatenteerde Parcer technologie. Technologie die het mogelijk maakt om op afstand aan specifieke objecten toegang te verlenen tot een specifieke ruimte op een specifiek tijdstip. Door deze technologie te integreren in een volledig nieuw ontworpen brievenbus mét pakketcontainer ontstond de Parcer. Het afgelopen jaar is de technologie uitgebreid getest bij consumenten thuis. Het systeem werkt nu volledig en is daarmee klaar om geïntroduceerd te worden op de Europese markt.

 

Parcer International BV is in 2014 geselecteerd als veelbelovende Tech Startup en opgenomen in het Incubator programma van Dinalog. Dinalog is verbonden aan de Topsector Logistiek van de overheid en coördineert logistieke innovatie tussen het Nederlands bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid.

 

 

 

Parcer BV wordt ondersteund door:

Slimme Brievenbus, Smart Parcelbox
Slimme Brievenbus, Smart Parcelbox
Slimme Brievenbus, Smart Parcelbox