• Hans van Nikkelen Kuijper

Parcer bij RTL LifestyleXperience


Zondag 9 oktober 2016 was het zover. Nikolai Carels, verantwoordelijk voor Product Design bij Parcer, mocht bij RTL LifestyleXperience uitleggen hoe makkelijk Parcer het ontvangen en retourneren van pakketjes maakt. Het is een leuke uitzending geworden.

Heb je Parcer bij RTL 4 gemist? Klik dan op de video om de uitzending te bekijken.

Parcer is een slimme brievenbus met pakketgedeelte die je oude brievenbus vervangt. Met een Parcer kun je 24/7 pakketten ontvangen en retourneren, zonder dat je thuis hoeft te blijven. Zodra een pakket is ontvangen of opgehaald stuurt Parcer je een bericht, zodat je je pakket uit de box kunt halen. En alle webshops en vervoerders leveren in je Parcer. Makkelijker kan niet!


336 keer bekeken0 reacties