• Hans van Nikkelen Kuijper

Parcer binnenkort te zien bij LifestyleXperience


Parcer timmert flink aan de weg. De eerste echt slimme brievenbus is een feit en dat betekent veel media aandacht. Erg leuk!

Zo zijn er afgelopen week opnames geweest voor het een woonspecial van RTL 4. Nikolai Carels, verantwoordelijk voor Design en Vormgeving bij Parcer sprak voor de camera over het gemak van Parcer en legde nog eens uit hoe je met Parcer 24 uur per dag pakketjes kunt ontvangen, verzenden en retourneren zonder daarvoor thuis te zijn. Het is een erg leuke uitzending geworden. Mocht je de uitzending willen zien kijk dan op 9 oktober 2016 om 14:20 uur naar LifestyleXperience op RTL 4. En mocht je niet kunnen wachten kijk dan alvast hier hoe Parcer werkt.


141 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven