• Hans van Nikkelen Kuijper

5 manieren om je pakket niet te missen


We kopen in Nederland steeds meer online. De verwachting is dat we met zijn allen dit jaar rond de 20 miljard euro zullen besteden aan online aankopen. Dat zijn gigantisch veel pakketjes die bezorgd moeten gaan worden. En dat betekent dat de consument veel extra moeite zal moeten doen om al die pakketjes aan te nemen aan de deur. Of toch niet?

Wij hebben vijf mogelijkheden op een rij gezet om zeker te weten dat je je pakket niet mist. Er is natuurlijk niets vervelender dan een levering missen en niet met je nieuwe gadget te kunnen spelen, je boek te lezen, of je nieuwe kleren of schoenen te passen.

1. De hele dag thuisblijven

De hele dag thuisblijven verhoogt zeker de kans dat je je pakket niet mist. Natuurlijk kun je dan nog steeds de pech hebben dat je net onder douche staat als de bezorger komt. Misschien slimmer om te douchen als de bezorger al geweest is. Mensen die werken en veel online bestellen moeten in dit geval thuis kunnen werken, of een flinke voorraad vrije dagen hebben.

2. Meer betalen voor een specifiek bezorgtijdstip

Steeds meer webwinkels bieden de mogelijkheid om voor een specifiek bezorgtijdstip te kiezen. Als je weet binnen welke twee uur je pakket wordt bezorgd, hoef je niet de hele dag thuis te zijn. Kost vaak wat meer geld, maar je hoeft niet een hele dag vrij te nemen, dus dat scheelt weer.

3. Laten aannemen door de buren

De buren kunnen natuurlijk ook altijd even een pakketje voor je aannemen. Wel belangrijk dat je ze vertrouwt en dat je een goede verstandhouding met ze hebt en houdt. En je moet ook zeker weten dat ze thuis zijn als jij thuiskomt, anders mis je je pakket alsnog.

4. Ergens anders laten bezorgen

Soms is het mogelijk een bestelling ergens anders af te laten leveren, bijvoorbeeld op je werk, of een andere plek waarvan je zeker weet dat je daar dan bent. Maar dan zit je er daar mee en einde dag moet je nog met de fiets of de trein. En niet iedereen op je werk hoeft te weten wat je allemaal bestelt en waar. En dan zijn er nog afhaalpunten voor pakketten. Daar moet je dan wel weer langs rijden voordat ze dichtgaan.

5. Een slimme brievenbus

Als je zeker wil weten dat je nooit meer een pakketje mist is een slimme brievenbus, zoals de Parcer, een ideale oplossing. De stijlvolle brievenbus heeft een groot (en veilig) compartiment waarin pakketten kunnen worden geleverd. Bezorgers (maar ook een buurman die de boormachine komt terugbrengen) kunnen de brievenbus openen met een eenmalige code. En jij krijgt meteen een berichtje als je pakket geleverd is. Handig toch? Ben je eigenlijk altijd thuis.

Wil je weten hoe dit precies werkt? Bekijk dan de video:

#Slimmebrievenbus #Slimmepakketbox #Altijdthuis #Parcer

86 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven