NIEUWSBRIEF / maart 2017

Eindelijk, het is weer

bijna LENTE!!

 

Het is weer zover. De dagen worden langer, je voelt de zon al krachtiger worden en overal fluiten de vogels uit volle borst, het wordt weer lente! De lente staat voor jong, fris en nieuw en ook jouw Parcer gaat hierin mee. Eerder meldden we je dat we elke Parcer gratis gaan vernieuwen. We zijn daar inmiddels al druk mee bezig en eindelijk, aankomende week is dan eindelijk jouw Parcer aan de beurt!

 

In deze Parcer nieuwsbrief informeren we je graag over alle Parcernieuwtjes, geven we je Tips en Tricks voor optimaal gebruik van je Parcerbox, onderhoud en/of je Parceraccount.

NU €75

LENTEKORTING

op de Parcer 

Premium XL Brown

met voet

 

Je bent al in het bezit van een

Parcer en je bent helemaal klaar met die aanbellende pakketbezorgers die je vragen om het pakketje van je buren aan te nemen. Haal nu ook je buren over om een Parcer aan te schaffen. tegen een flinke korting.

Dan hoeven ook zij nooit meer thuis te blijven voor 

 hun pakketjes.

 

Om in aanmerking te kunnen komen voor de korting vul je in de checkout de code: PARCERACTIE2017-01 in. 

 

 

 

Comming soon:

De Parcer Premium XL heeft

er een kleintje bij gekregen!

 

Het Parcer assortiment bestond tot nog toe uit onze grote

Premium XL box. Hier passen bijna alle pakketjes in en de XL is zeer geschikt voor maaltijdboxen en grote kratten.

Wij kregen echter regelmatig de vraag of we niet ook een kleinere variant, zonder brievenbus konden ontwikkelen.

En dat hebben we gedaan! Met grote blijdschap kondigen wij de geboorte aan van onze jongste telg uit de Parcerfamilie: de Parcer Premium Small!

 

De Parcer Small is een mooie, robuuste box zonder brievenbus.

Hij is klein (40cm x 32cm x18 cm) en compact en uitemate geschikt voor plekken waar niet veel ruimte is voor een grote pakketbox. Een groot deel van de pakketjes is niet zo groot dus heeel veel van je online bestellingen passen ook in dit kleintje. Hij is tevens geschikt voor vele zakelijke toepassingen. Zo leveren wij deze box bijv. aan een groot laboratorium die deze boxjes bij hun klanten installeert die er dagelijks hun samplemateriaal in doen. Het laboratorium kan deze boxen vervolgens 24/7 leeghalen zonder dat hier iemand bij aanwezig hoeft te zijn.

Een andere klant heeft onze box aangeschaft om er hun culinaire producten mee uit te leveren. De locale klanten bestellen de producten online en kunnen hun product nu met de veilige, éénmalig code zelf uit de Parcer halen. Handig! 

De Parcer Premium Small zal vanaf april te verkrijgen zijn in de Parcer webshop in de kleuren grijs en wit. De richtprijs zal ongeveer €.275,- zijn. Wil je de Small in grotere aantallen bestellen (in elke kleur die u maar wenst) neem dan contact op met onze klantenservice: klantenservice@parcer.com

Tijd voor de grote

schoonmaak.

 

Je Parcer kan vast wel een schoonmaakbeurt gebruiken na maandenlang weer en wind te hebben doorstaan.

HG roestvrijstaal snel reiniger verwijdert vet, vuil en vingerafdrukkken absoluut streeploos van roestvrijstaal.

 

Deze krachtige en professionele reiniger is ideaal en eenvoudig voor gebruik op spatwanden, afzuigkappen, koelkasten, ovens, én Parcers! Het product geeft na de behandeling een onzichtbare beschermlaag, waardoor de volgende vervuiling makkelijker verwijderd kan worden. 

Spuit HG roestvrijstaal snel reiniger met een afstand van ongeveer 20cm een egale nevel op het te behandelen oppervlak of breng het aan op een schone zachte doek. Reinig het oppervlak en wrijf het uit met een schone zachte doek of tissue

€ 6,59

300 ml

Levertijd:

2-4 werkdagen

Parcer International BV

Proostwetering 41

3543 AC Utrecht

The Netherlands

 

CoC: 64372596

VAT: NL855638734B01

Klantenservice

support@parcer.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon